Spinder privacy policy

Personvern

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Spinder Dairy Housing Concepts tar beskyttelsen av personopplysningene dine svært alvorlig, og gjennomfører egnede tiltak for å motvirke misbruk, tap, uautorisert tilgang til, uoppfordret avsløring og ulovlig modifisering av disse opplysningene.

Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen beskriver Spinder Dairy Housing Concepts sitt ansvar for behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som vi behandler

Spinder Dairy Housing Concepts behandler personopplysningene dine som et resultat av at du bruker tjenestene våre og/eller fordi du selv har gitt oss denne informasjonen. Vi vil gjerne gi deg mer informasjon mer om dette. Du kan besøke nettstedet vårt uten å fortelle oss hvem du er eller uten å måtte gi oss personlig informasjon. Hvis du ønsker å bruke produktene og/eller tjenestene våre, er det imidlertid nødvendig for oss å behandle opplysningene du gir oss. Dette skjer i samsvar med kravene i personopplysningsloven. Vi har listet opp personopplysningene vi behandler nedenfor:

  • navn og adresse
  • telefonnummer
  • e-postadresse
  • andre personopplysninger som du aktivt gir via skriftlig korrespondanse eller over telefon


Formålet og grunnlaget som vi behandler personopplysninger for

Spinder Dairy Housing Concepts behandler dine personlige opplysninger for følgende formål:
Opplysningene dine brukes bare til å håndtere forespørselen din om å gi informasjon, for eksempel slik at varer og tjenester kan leveres til deg, eller fordi vi har en juridisk forpliktelse til å gjøre det. Opplysningene lagres bare så lenge det er nødvendig, slik at forespørselen din kan besvares og avsluttes tilfredsstillende.

Google Analytics og nettstedstatistikk

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste som tilbys av Google Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler til å analysere hvordan nettstedet brukes av besøkende. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken av nettstedet overføres til og lagres av Google på servere i USA. Google bruker denne informasjonen til å spore hvordan nettstedet brukes. Du kan blokkere informasjonskapsler ved å velge de spesifikke innstillingene for dette formålet i nettleseren. Ved å bruke nettstedet vårt gir du oss tillatelse til å få informasjonen behandlet av Google på den måten og for de formålene som er beskrevet ovenfor.

Koblinger

www.spinderdhc.no inneholder koblinger til andre nettsteder eller kilder. Du bør være oppmerksom på at Spinder B.V. ikke er ansvarlig for personvernerklæringen til disse andre nettstedene og kildene. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese de relevante personvernbetingelsene på andre nettsteder og/eller kilder nøye før du oppgir dine personlige opplysninger.

Endring av personvern og informasjonskapsler

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen er, blant annet, utarbeidet for å gjenspeile bruken av og mulighetene på dette nettstedet. Eventuelle endringer og/eller modifikasjoner på dette nettstedet kan føre til endringer i personvernerklæringen.

Deling av personopplysninger med tredjeparter

Spinder Dairy Housing Concepts selger ikke personopplysningene dine til tredjeparter og vil bare overføre opplysningene hvis det er nødvendig for å gjennomføre avtalen vår med deg eller oppfylle en juridisk forpliktelse. Vi inngår behandlingsavtaler med selskaper som behandler opplysningene dine som en del av oppdraget vårt, slik at vi kan sikre at et lignende nivå av sikkerhet og konfidensialitet overfor opplysningene dine. Spinder Dairy Housing Concepts er fortsatt ansvarlig for denne behandlingen.

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Spinder Dairy Housing Concepts tar beskyttelsen av personopplysningene dine svært alvorlig, og gjennomfører egnede tiltak for å motvirke misbruk, tap, uautorisert tilgang til, uoppfordret avsløring og ulovlig modifisering av disse opplysningene. Hvis du har inntrykk av at opplysningene dine ikke beskyttes tilstrekkelig, kan du kontakte oss.