Spinders fem løfter

Komfort for kua

En glad og frisk ku presterer bedre. Komfort er produktet av alt som bestemmer kuens levekår. Spinder-konseptene bidrar til et lengre liv for dyrene; flere amminger – bedre avkastning!

Vi i Spinder har snakket med kyr siden 1973, og har opplevd utviklingen mot dagens større, moderne kyr som spiser store mengder mat og gir store mengder melk. Vår innsikt, og gjennom dem våre produkter, fulgte denne utviklingen.

Den frittstående båsskilleren gir kua plass til å ligge og stå på en naturlig måte, mens båsmatten gir en myk overflate med godt grep. Foringsgjerdene våre gir dyrene plass til å spise uforstyrret og uhindret.

Alle produktene, ned til hver minste detalj, er designet for å være behagelige for kyrne: ingen skarpe kanter og ingen utstikkende deler. Ørelapper skal ikke rive, hæler skal ikke eksponeres og krager skal ikke sette seg fast! På denne måten kan dyrene forbli produktive i lang tid.

 

Komfort for bonden

Velpresterende kyr, som oppnås med praktiske og trygge arbeidsrutiner. Hver dag. Dette betyr brukervennlighet for melkebonden. Lave årlige kostnader gir økonomisk komfort (avkastning!).

Spinder-ingeniørene våre spør seg selv: Hvordan kan kundene våre jobbe grundig og effektivt? Svaret ligger i de typiske Spinder-produktene; bare litt smartere, bare litt mer solide enn konkurrentene. Bare ta en titt på de mange driftsfunksjonene til vårt beste foringsgjerde; alt er enkelt å betjene, ingen eksterne deler er nødvendige og det er trygt for fingrene.

Selv om den opprinnelige investeringen i Spinder-produkter kan være litt høyere, er de totale årlige utgiftene lavere, noe som gjør dem mer lønnsomme alt i alt.

Komfort for melkebonden! 

Produsert i Nederland

Spinder har drevet med buskapshold siden 1973, og ble grunnlagt i perioden da frittstående båssystemer ble populære. Dette skjedde naturligvis i provinsen Friesland, opprinnelsesstedet til mange utviklinger innen melkeproduksjon. Selv i vår tid utvikler, tester og produserer vi produktene våre i denne provinsen.

Mange av våre ansatte er vokst opp på gård; de kjenner de daglige rutinene og vet hvordan å omdanne dem til meningsfulle og innovative konsepter. Slik vedlikeholder vi produktene våre og ser fremover.

Produktene våre er enkle å montere og gir mange år med pålitelig bruk. Spinder skiller seg ut ved å bruke ekstra sterke konstruksjoner. Et eksempel: Festeklemmene våre er laget av tykkere stål, noe som gjør dem til de sterkeste på markedet.

Vi produserer i vår egen fabrikk og kombinerer ekstremt solid kvalitetshåndverk med innovative teknikker.

Vårt internasjonale nettverk av melkeprodusenter, forhandlere, leverandører og institutter knytter oss til markeder og teknologier, og gjør det mulig for oss å tilegne kunnskap fra verden over.

Tilpasning

Spinder tilbyr også tilpassede løsninger basert på individuelle kundebehov. Ingeniørene utarbeider først en detaljert plan som kunden blir bedt om å godkjenne. Når den oppfyller alle kundens krav, vil arbeidet i fabrikken vår begynne. Ikke-standardiserte størrelser og former trenger altså ikke å være et problem og kan leveres i løpet av noen uker.

Fra tid til annen lager Spinder for eksempel foringsgjerder med spesifikke lengder, som er beregnet på passe inn i eksisterende låver. Hvis ingen av kutrafikkportene fra sortimentet vårt passer, kan vi i stedet levere en spesialtilpasset port.

Nærliggende og rask service

Et nettverk av internasjonale forhandlere selger, monterer og vedlikeholder Spinder-produktene, også i din region!

Med dokumentasjon og opplæring holder forhandlerne oss oppdatert med den siste innsikten. Dette gjør at de kan forstå omstendighetene dine for å utarbeide en plan sammen med deg, bestemme riktig layout, planlegge montering og utføre vedlikehold om nødvendig.

Forhandlere har viktige deler på lager og etterfylles regelmessig fra den store forsyningsbutikken til Spinder. Spinder-produkter leveres direkte til kunden, om ønskelig. Spinder-leveranser får skryt for å være fullstendige og pålitelige.

Kort avstand betyr rask ferdigstillelse!

Spinder-forhandleren din