Spinders fem løfter

Komfort for kua

En glad og frisk ku presterer bedre. Ku-komfort er produktet av alt som bestemmer kuens levekår. Spinder-konseptene bidrar til et lengre liv for dyrene; flere laktasjoner – bedre avkastning!

Vi i Spinder har snakket med kyr siden 1973, og har opplevd utviklingen mot dagens større, moderne kyr som spiser store mengder mat og gir store mengder melk. Vår innsikt, og gjennom dem våre produkter, fulgte denne utviklingen.

Det frittstående båsskillet gir kua plass til å ligge og stå på en naturlig måte, mens båsmatten gir en myk overflate med godt grep. Foringsgjerdene våre gir dyrene plass til å spise uforstyrret og uhindret.

Alle produktene, ned til hver minste detalj, er designet for å være behagelige for kyrne: ingen skarpe kanter og ingen utstikkende deler. Øremerker skal ikke sitte fast, haser skal ikke eksponeres og halsbånd skal ikke sette seg fast! På denne måten kan dyrene forbli produktive i lang tid.

 

Komfort for bonden

Velpresterende kyr, oppnås med praktiske og trygge arbeidsrutiner. Hver dag. Dette betyr brukervennlighet for melkebonden. Lave årlige kostnader gir økonomisk komfort (avkastning!).

Våre Spinder-ingeniører spør seg: Hvordan kan kundene våre jobbe effektivt og grundig? Svaret ligger i de typiske Spinder-produktene; bare litt smartere, bare litt mer solide enn konkurrentenes. Ta en titt på alle driftsfunksjonene til vårt beste foringsgjerde; alt er enkelt å betjene, du trenger ingen ekstra deler og det er trygt for fingrene.

Selv om den initielle investeringen i Spinder-produkter kan være litt høyere, er de totale årlige utgiftene lavere, noe som gjør det mer lønnsomme alt i alt.

Komfort for melkebonden! 

Laget i Holland

Spinder har drevet med storfedrift siden 1973, og ble grunnlagt i perioden da lausdriftfjøs ble populært. Dette skjedde naturligvis i provinsen Friesland, stedet hvor mye av utviklingen innen melkeproduksjon har foregått. Selv i vår tid utvikler, tester og produserer vi produktene våre i denne provinsen.

Mange av våre ansatte er oppvokst på gård; de kjenner de daglige rutinene og klarer å overføre kunnskapen til meningsfulle og innovative konsepter. Slik vedlikeholder vi produktene våre og ser fremover.

Produktene våre er enkle å montere og gir mange år med pålitelig bruk. Spinder skiller seg ut ved å bruke ekstra sterke konstruksjoner. Et eksempel: Festeklemmene våre er laget av tykkere stål, noe som gjør dem til de sterkeste på markedet.

Vi produserer i egen fabrikk og kombinerer ekstremt solid kvalitetshåndverk med innovative teknikker.

Vårt internasjonale nettverk av melkeprodusenter, forhandlere, leverandører og institutter knytter oss til markeder og teknologier, og gjør det mulig for oss å tilegne oss kunnskap fra hele verden.

Tilpasning

Spinder tilbyr også tilpassede løsninger basert på individuelle kundebehov. Ingeniørene utarbeider først en detaljert plan som kunden blir bedt om å godkjenne. Når den oppfyller kundens behov, begynner arbeidet i fabrikken. Ikke-standardiserte størrelser og former er sjeldent et problem og kan leveres i løpet av noen uker.

Eksempelvis lager Spinder fra tid til annen, foringsgjerder med spesifikke lengder, som er beregnet på passe inn i eksisterende fjø. Hvis ingen av kutrafikkportene fra sortimentet vårt passer, kan vi levere en spesialtilpasset port.

Nærliggende og rask service

Levering gjennom forhandlere, fra et bredt spekter av lagerførte produkter.

Et nettverk av internasjonale forhandlere selger, monterer og vedlikeholder Spinder-produktene, også i din region!

Gjennom opplæring og god dokumentasjon holder forhandlerne seg oppdatert med den nyeste kunnskapen. Dette gjør at de forstår dine behov, slik at de kan utarbeide en god plan sammen med deg, velge riktig layout, planlegge montering og utføre vedlikehold om nødvendig.

Forhandlere har viktige deler på lager som etterfylles regelmessig fra Spinder. Spinder-produkter leveres direkte til kunden, om ønskelig. Spinder får skryt for å levere pålitelige og fullstendige leveranser.

Kort avstand betyr rask ferdigstillelse!

Spinder-forhandleren din