Spinder tilbyr et totalkonsept med produkter innen buskapshold med på både kyrne og bøndene i tankene.

Spinder tilbyr et totalkonsept med produkter innen buskapshold med på både kyrne og bøndene i tankene.


Slider, teleskopport som en fleksibel løsning!

✅ Mulig å lukke ganger med forskjellige bredder med samme port   Kraftig ramme og justerbare dreiepunkter
Nok ledig plass til raskt å bevege seg gjennom porten
✅ Det er mulig å feste en gjødselskrape og drikkevannstank

 Geautomatiseerd koeverkeehek: Autolift

Vil du vite mer om fordelene med teleskopporten Slider

Konsepter knyttet til buskapshold og låveutstyr for meieriindustrien

Å opprettholde et lønnsomt låve med sunne melkekyr, vil først og fremst kreve et gjennomtenkt låvekonsept. Et godt låvekonsept utnytter den tilgjengelige plassen optimalt, setter kuenes komfort først, men tar også hensyn til melkeprodusentens ledelsesmetode. Alt må naturligvis være rimelig også.

Kapasitet, konstruksjon, belysning og ventilasjon er de første aspektene man ser på. Under planleggingsprosessen blir det også tatt hensyn til aspekter slik som hvor lenge byggingen er forventet å vare, hvor ofte dyrene beiter utendørs og klovestell. Gangveiene, separasjonen av de forskjellige områdene for hvile eller aktivitet ved hjelp av kutrafikkporter og utformingen og egenskapene til ligge- og turområdene spiller alle en sentral rolle. Antall og modeller av båser, foringsområder, drikketrau og melkesystemets type og plassering, samt fasiliteter slik som cuddle-bokser og kalvebokser som kan brukes som sykestue, er også viktig. Kort sagt: Det skal ikke være noen faktorer som kan negativt påvirke helsen til dyr eller ansatte generelt.

Å designe et fjør er derfor ikke en enkel oppgave, særlig hvis vi tar konsekvensene av feil layout og dårlige beslag med i betraktning. Hos Spinder har vi mange års praktisk erfaring med å designe, implementere og montere låve. Anbefalingene våre tar hensyn til omstendighetene på gården din, og vi viser deg hvordan smarte løsninger bidrar til kukomfort og kan redusere oppgavene dine til et minimum. Ikke bare prioriterer vi kukomfort, men vi tar også bondens komfort og bekvemmelighet på alvor.

Se produktutvalget vårt

Ideelt buskapshold passer perfekt til både kyrne og bonden. Dyr må forbli sunne og produktive. Riktig design av buskapshold bidrar absolutt til dette og skaper også et effektivt og behagelig arbeidsmiljø. Vil du vite mer om?

Abonner på e-postene våre og motta Spinder-nyheter automatisk i postkassen din.