Styring av kutrafikken med Spinder-løfteporten: Autolift er enkelt!
Kutrafikk

Fjernbetjent løfteport: Autolift

Kutrafikken på melkegården må kontrolleres daglig. Bonden går til portene og endrer stilling, for å styre kutrafikken i riktig retning. Dette tar tid og er fysisk anstrengende.

Med Spinder Autolift hører dette fortiden til!

Autoliften består av flere elektrisk drevne løfteporter som er koblet til et kontrollsystem som gjør det mulig å betjene portene fra smarttelefonen din med en app: dette gjelder individuell porter eller grupper av porter, manuelt eller med programmerte tidsinnstillinger. I tillegg er hver port utstyrt med en trykknapp for individuell betjening. 

Autolift-appen er enkel å installere. Med appen blir portene delt inn i forskjellige grupper. Du kan definere posisjoner og bevegelser og aktivere tidsinnstillinger. Etter installasjon trenger du bare å velge riktig konfigurasjon i appen. Kontroll på kutrafikken på et øyeblikk. 

Autolift met App bediend

Portene til Autolift-systemet er robuste løfteporter som beveger seg opp og ned. Denne typen port er minst utsatt for at kyr blokkerer for hverandre. Når porten går opp, vil dyrene i nærheten gå bakover. Når porten går ned, vil dyrene under porten merke dette og gå vekk.

I åpen posisjon kan bonden kjøre traktoren under porten. Ved hjelp av Autolift-appen på telefonen kan han eller hun åpne og lukke porten uten å forlate førerhuset i traktoren.

Autolift gir enkel betjening og sparer tid og krefter. Det fysiske arbeidet ved å flytte stengene erstattes med et knappetrykk, noe som gjør det enkelt å styre kutrafikken.

Produkt
 • Automatisert løfteport: Autolift
 • Automatisert løfteport: Autolift
 • Automatisert løfteport: Autolift
 • Automatisert løfteport: Autolift

Spesifikasjoner Autolift

Spinder Autolift-systemet finnes som frittstående port eller med flere løfteporter . Med flere løfteporter kan portene betjenes individuelt eller i grupper.

Ulike dimensjoner

 • for bredder mellom 270–330 cm
 • for bredder mellom 330–440 cm
 • for bredder mellom 440–550 cm


Versjoner

 • Frittstående: 1 port med trykknapp

 • Autolift med A5-kontrollboks: egnet for 1–5 Autolift-løfteporter
  En ekstra utvidelsesmodul kan legges til (maks. 5 Autolift). Opptil 10 Autolift-porter kan betjenes.

 • Autolift med B15-kontrollboks: egnet for 1–15 Autolift-løfteporter 
  To ekstra utvidelsesmoduler kan legges til (maks. 10 Autolift-porter). Opptil 25 Autolift-porter kan betjenes.


Autolift-appen
gjør det mulig å inkludere portene i en gruppe, noe som resulterer i en felles bevegelse. Brukeren kan selv opprette gruppene og definere kyrenes bevegelser. Det er også mulig å endre portenes posisjon til bestemte tider.

 

Spesifikasjoner Autolift

Informasjonsark

Her finner du all informasjonen du trenger med hensyn til løfteporten: Autolift.

Vil du ha informasjon?

Ønsker du å motta informasjon om løfteporten: Autolift? Vi forteller deg gjerne hvordan den virker. Fyll ut detaljene dine her, så kontakter vi deg.

Forespørsel Fjernbetjent løfteport: Autolift

Spinder-forhandleren din

Spinder jobber utelukkende med forhandlere som deler de samme kjerneverdiene: kvalitet, pålitelighet og profesjonalitet. Det er alltid en forhandler i din region.

Finn Spinder-forhandleren din her

SkilleveggerLøfteport heavy-duty: lift