Sikre foringsfronter for kuene dine
Spise

Sikre foringsfronter for kuene dine

Kuer må spise en stor mengde (ubegrenset mengde) kostfiber for å produsere en stor mengde melk. Kuer kan derfor gå til kostfiberet rundt ti ganger om dagen og tilbringe omtrent 6 timer ved foringsfronten for å spise 30 til 50 kilo. Dette kan variere avhengig av produksjonsformål, kvaliteten på kostfiberet og foringssystemet.

Så det skjer ved foringsfronten: tilgang til kostfiberet. Foringsstedets bredde har vokst til 70 cm for å matche den moderne kua, noen ganger så mye som 75 cm per bås. Kua skal ikke oppleve trykkpunkter eller skarpe deler, og øremerker må ikke bli revet ut.

Det handler om kvaliteten på foringsfrontene!

En foringsfront er et viktig verktøy til håndtering av kvegflokken; sikring og frigjøring, i grupper eller individuelt. Dette må gjøres trygt og enkelt med så lite kraft og så få bevegelser som mulig. Sikring må være pålitelig og kuer må kunne sikre seg selv, hvis det er ønskelig.

Klikk her for produktbrosjyren: Spise

 

Tilgjengelige produkter Spise

Spinder leverer forskjellige modeller av foringsfronter; fra svært forseggjorte fronter med sikkerhetsfunksjon til enkle fronter. En foringsfront uten sikringsfunksjon er et annet alternativ.

Foringsstedets bredde og gjerdebredden kommer i forskjellige størrelser. Dette gjør det mulig å oppfylle kravene fra melkebonden, kutypen og størrelsen på bygningen.


Klikk på produktene nedenfor for en detaljert beskrivelse, tilsvarende katalogside og tekniske tegninger.

Se hele Spinder-utvalget

Produktutvalg
HvileDrikke