Sikre foringsfronter for kuene dine
Spise

Sikre foringsfronter for kuene dine

Kyr må spise en stor mengde (ubegrenset mengde) grovfiber for å produsere en stor mengde melk. Kyr kan derfor gå til grovforet rundt ti ganger om dagen og tilbringe omtrent 6 timer ved foringsfronten for å spise 30 til 50 kilo. Dette kan variere avhengig av produksjonsformål, kvaliteten på foret og foringssystemet.

Så, det viktige skjer ved foringsfronten: tilgang til grovfor. Foringsstedets bredde har vokst til 70 cm for å matche den moderne kua, noen ganger så mye som 75 cm per bås. Kua skal ikke oppleve trykkpunkter eller skarpe deler, og øremerker må ikke bli revet av.

Det handler om kvaliteten på foringsfrontene!

En foringsfront er et viktig verktøy til håndtering av kuflokken; sikring og frigjøring, i grupper eller individuelt. Dette må gjøres trygt og enkelt med så lite kraft og så få bevegelser som mulig. Sikringen må være pålitelig, og hvis de vil må kyrne kunne sikre seg selv.

Klikk her for produktbrosjyren: Spise

 

Tilgjengelige produkter Spise

Spinder leverer forskjellige modeller av foringsfronter; fra svært forseggjorte fronter med sikkerhetsfunksjon til enkle fronter. En foringsfront uten sikringsfunksjon er et annet alternativ.

Foringsstedets bredde og åpninger kommer i forskjellige størrelser. Dette gjør det mulig å oppfylle kravene fra melkebonden, type ku og størrelsen på bygningen.


Klikk på produktene nedenfor for en detaljert beskrivelse, tilsvarende katalogside og tekniske tegninger.

Se hele Spinder-utvalget

Produktutvalg
HvileDrikke